Archive | octubre, 2014

Operar en la Bolsa de Valores

15 oct

Hace muchos años que la Bolsa se encuentra al alcance de todos desde casa a golpe de ratón. Y es que la Bolsa online ha supuesto toda una revolución en la idea que se tenía hasta entonces del mercado de valores, acercándolo a un sector enorme de la población que ha tomado las finanzas internacionales como uno de sus hobbys, invirtiendo y jugando pequeñas cantidades de dinero en busca de pequeñas diversiones y alicientes, diversiones que encuentran en el frenético ritmo de cambios, subidas y bajadas que les ofrece la bolsa de valores.

 
Por ello hoy en día la información bursátil no es consultada únicamente en publicaciones especializadas y en las hojas salmón de los periódicos generalistas. En el época de la información al momento resulta importante estar informado de forma casi inmediata sobre el tipo de cambio de las monedas, las tendencias alcistas o a la baja de todas las bolsas mundiales o los sectores que con mayor fuerza están viendo incrementado su valor en los últimos tiempos. en un mundo volcado en las autopistas de la información poseer conocimientos casi inmediatos sobre todos esos factores se revela como fundamental.

 
Es por ello que la consulta diaria de webs como http://invertirenbolsaweb.net se convierte en algo absolutamente obligatorio para los aficionados al mercado financiero. Allí puedes ver a cada instante cómo se mueven las diferentes tendencias a nivel internacional, consultar los cambios de monedas o tipos de interés y estar al día con las últimas noticias que resultan fundamentales para comprender los movimientos de los grandes mercados internacionales. Sin duda alguna la consulta de algo fundamental para todos aquellos, profesionales o meros aficionados, que buscan estar al día sobre la Bolsa y los mercados financieros, y que quieren contar con la información más inmediata, certera y objetiva.

 

 

Share

Les immobiliàries combaten l’estafa online

2 oct

El món que envolta internet sempre està envoltat de persones que volen aprofitar per defraudar o estafar altres usuaris. El sector immobiliari no es salva d’aquestes pràctiques, i ja fa temps que es vénen denunciant i fent-se ressò certs successos d’aquesta naturalesa.

És per això que algunes immobiliàries com api.cat a Sabadell i d’altres ciutats ha detectat estafes que segueixen un patró semblant, pel que ja ha posat en avís i alerta a tota la seva comunitat d’usuaris i llogaters per tal que les puguin detectar i denunciar, millorant així la qualitat dels seus immobles i la seguretat de compra o lloguer.

¿Quins patrons tenen les estafes a immobiliàries online?

Generalment es poden detectar fàcilment, doncs acostumen a ser pisos a zones de qualitat i de dimensions grans que es posen en lloguer molt a la baixa, a preus fora de mercat. Això fa que hi hagi gent il·lusionada per creure que es una oportunitat que faci el pas de contactar. És en aquest punt on segueixen succeint coses estranyes, com que sovint la persona que ens ha d’ensenyar el pis ens envia un e-mail avisant-nos que està a l’estranger i no pot fer el viatge per ensenyar el pis a menys que demostrem la voluntat de llogar el pis i així poder fer el desplaçament.

En aquest punt ens demanen de fer un ingrés que no va al seu nom, intentant demostrar d’aquesta forma que els diners que transferim no se’ls queda aquesta persona i que queden en un lloc de confiança per si finalment les persones interessades en el pis no volguessin quedar-se’l.

Òbviament, aquests diners mai arriben a ser retornats, i tampoc apareix mai ningú més un cop s’ha fet la transferència. És una estafa més habitual del que puguem percebre, i realment hi ha molts moments en que podem interpretar que alguna cosa és sospitosa i passar a denunciar-ho o, com a mínim, a avisar a la immobiliària perquè revisi el cas.

I sempre recordeu que no és necessari pagar per avançat res en matèria de lloguer de pisos fins que no hagueu conegut l’agència o persona que el posa en lloguer i tingueu un contracte de per mig. Així us evitareu ensurts.

 

Share